agneta sjödin cykelolycka Bild: Agneta Sjödin, SAJ

"Tack för all er kärlek"

Agneta Sjödin berättar själv om olyckan

Vardagspuls programledare Agneta Sjödin tränade för välgörenhetscyklingen Coast 2 coast. Då var olyckan framme. Här berättar Agneta själv om det som hände.

Publicerad 2015-04-21 | Vardagspuls
 

Se Agnetas väg tillbaka efter olyckan, i klippet ovan.

På plats på akutmottagningen skrev Agneta Sjödin på Instagram om olyckan:
"Plötsligt händer det. Jag väjde för en lastbil som stod och lastade ur vid Gröna lund och innan jag hann tänka satt jag fast i spårvagnsspåret! Landade med en smäll på höger höft och armbåge under lastbilen. "Hjälp! Någon måste hjälpa mig!" skrek jag chockad och förtvivlad med tusen tankar som for genom huvudet! Cykelloppet, kvällens sändningar av Vardagspuls och så vidare. Ligger nu på akuten och ska röntga höger höft och armbåge. Mest orolig för höften eftersom jag inte kan stå på benet och minsta vridning får mig att gråta av smärta."

"En höftfraktur"

Beskedet för Agneta Sjödin, som tränat hårt inför välgörenhetscyklingen Coast 2 Coast i USA, blev sannerligen tufft.

"En höftfraktur. Det blir två skruvar, operation imorgon bitti. Tack för all er kärlek det värmer verkligen för det känns lite tungt just nu” skriver hon på Instagram.
För Agneta Sjödin väntar alltså operation och sedan rehabilitering, och vi på redaktionen hoppas innerligt att fantastiska Agneta snart är på benen igen.


Agneta Sjödin hälsar från sjuksängen efter operationen.

 

Agnetas härliga och galna resa i Vardagspuls