Sidans innehåll presenteras i samarbete med Arla
Bild: Arla

Ät efter säsong!

Publicerat: 2015-09-15   |  Anna Malvina

Nu är vi inne i september och jag tänkte tipsa om några grönsaker är goda just nu. För tillfället smakar bland annat broccoli, savojkål, lingon, blomkål och stjälkselleri riktigt bra. Här finns tips på ett recept på Savojkål!

Nyttigt ur många perspektiv

Foto från ArlaMer än att de smakar bra finns många andra fördelar med att äta efter säsong – råvarorna är billiga (om inte gratis om man plockar dem själv!) och det är bra för miljön att äta närproducerat. (Foto från Arla).

Ett annat tips nu i höst är att följa familjen Vahlberg som gör en otrolig resa mot ett hälsosammare liv!

Snart är det semester!

I övrigt laddar jag inför helgens kommande SM! Efter det kommer jag äntligen få min semester - eftersom jag har tävlat och rest hela sommaren har den inte infunnit sig ännu och jag ser fram emot tre veckor hemma med bara ett träningspass per dag. Lyx! Semestern och viloperioden kommer jag att avsluta i Portugal med Springtime och Vardagspulsgänget och alla de som var med och tävlade om en plats i våras i samband med Vårruset. Den resan ser jag jättemycket fram emot. Mest ser jag farm emot att få prata om mat vid träning vilket ju är min favoritsysselsättning (vid sidan av att ro).