Sidans innehåll presenteras i samarbete med Arla
Bild: Sophie Texén

Hemma efter härlig träningsresa!

Publicerat: 2015-10-20   |  Anna Malvina

Efter en härlig och intensiv vecka i Portugal är jag nu åter på svensk mark. Veckan var jättekul och jag lärde känna många fantastiska människor! Bland andra de 18 tjejerna som vann sin resa genom Vardagspuls, ett gäng som minst sagt spred energi och värme till övriga resenärer. Mer än att vara social gillade jag de olika träningsformerna som erbjöds – framförallt dansen! För dem som inte har ekonomiska möjligheter att åka iväg på träningsresa finns andra alternativ, till exempel kan man fixa sin egen!

Ett gäng glada som reste till Portugal med Vardagspuls

Träning som en del av vardagen

Nu förbereder jag ett bloggevent som jag ska vara med i på torsdag där jag ska berätta om mig själv, min satsning och hur mitt liv är. Även om jag tycker att livet som elitidrottare är enkelt har jag under min viloperiod insett hur inrutat jag lever. När man tränar två pass per dag har man väldigt lite utrymme att vara spontan till exempel. Man har inte heller möjlighet att träna ”när andan faller på”, utan träningen gör man oavsett hur stor motivation man känner i stunden.

Tänk inte – bara gör!

Just det där att inte tänka, utan bara göra, tror jag kan vara ett tips till många som saknar träningsmotivation. Efter en lång arbetsdag kan det vara tufft att ta sig iväg till ett pass när man inte alls har någon lust och egentligen vill prioritera annat. Då kan det vara bra att man på förhand bestämt sig för att träna och sedan bara göra det. Precis som Nikes slogan: Just do it!