Sidans innehåll presenteras i samarbete med Arla
Bild: Helena B

På plats i Portugal

Publicerat: 2015-10-14   |  Anna Malvina Svennung

Dagarna går hur fort som helst här på träningsresan i Monte Gordo. Vi är ett härligt gäng och jag har skrattat massor!

Fantastisk träning

Självklart har jag även tränat en del. Mer än att träna på hotellets roddmaskin (självklart måste jag underhålla mina rutiner i min OS-satsning) har jag deltagit i en del roliga pass. Det har varit morgonjogg längs med stranden, core-träning och Afro-dans. Just dansen är det passet som skiljer sig mest från min vanliga träning och det är verkligen befriande att dansa. Dessutom har jag dansat spontandans i hotellets egen bar. På fredag ska hela gänget ut och dansa och det ser jag jättemycket fram emot.

Jag tränar roddmaskin mellan tränignspassen

Workshop

Häromdagen höll jag i en workshop där vi provade olika mellan- och återhämtningsmål! Det var jättekul att hålla i den och jag hoppas att någon fick lite inspiration. Mer inspiration till mellanmål finns här! Ikväll ska jag hålla ett föredrag om mat vid träning vilket jag ser fram emot.

Kul gäng

Jag måste säga att det är otroligt gäng de 18 tjejer (+någon respektive) som är här nere tack vare att de vann en tävling med Vardagspuls. Det känns som att de känt varandra flera år. Här kan du läsa mer om tjejerna

Vardagspulsgänget!

Vi hörs!