Sidans innehåll presenteras i samarbete med Arla
Bild: Anna Malvina

Trött!

Publicerat: 2015-08-26   |  Anna Malvina Svennung

Med en knapp vecka kvar tills VM startar kommer jag snart att komma i form...hoppas jag! Just nu känner jag mig som en riktigt gammal människa med en trött kropp! Några nätters bra sömn och några dagar med lättare träning kommer att göra susen, det är jag helt säker på.

Sömn 

Min erfarenhet är att sömn kan göra underverk. En bra natts sömn kan ge mig enorma mängder energi, det gäller bara att komma i säng i tid och se till att sova ostört. Att sömn är viktigt vet de flesta av oss och här finns lite bra läsning om just sömn

Vardagspulsredaktionen har sammanställt olika tips för att få en bättre nattsömn här. För egen är tips nr 7 inte aktuellt eftersom jag kommer inte att börja motionera mera. Däremot kan tips nr 4 vara bra för mig, att tillbringa mer tid i sängen. Framförallt dagarna framöver ska jag försöka komma i säng i tid. Ett bra knep för det är att stänga av all elektronisk utrustning! I vårt hus försöker vi stänga av både mobiler och datorer senast kl 21. För att komma i säng i tid tycker i alla fall jag att det hjälper, sedan gäller det ju bara att somna också.