Anna och Hristos Bookcamp
Annas Book-camp

 

Häng med när Anna Book tränar för tjejmilen Se alla inlägg i bloggen
Annas Book-tips i Vardagspuls Bild: Anna Book

Anna Book-tips

Publicerat: 2015-04-24   |  Anna Book

Hej alla vardagspulsare! Jag har haft en toppenvecka och känner att jag verkligen är på gång och gör bra framsteg med träningen. Det är också mycket annat roligt som händer. Vet inte om jag får prata om det men tittar ni på TV4 ikväll kl. 20.00 så kanske ni får veta en hemlis?

Något som blivit väldigt tydligt efter de senaste veckornas hårda träning är att jag verkligen känner stor skillnad på orken beroende på vad jag stoppar i mig. För mig funkar det att dra ner lite på kolhydraterna och fylla på med bra protein och mycket frukt och grönt. Men det där är förstås helt individuellt.
Jag själv håller som bäst på att testa mig fram till vad som funkar bäst för mig. Gör det du också. Lägg lite tid på kosten. Skriv upp vad du äter och gör lite anteckningar om hur du har det med ork och trötthet så ska du se att du snart också har hittat ditt vinnande koncept.

Jag har lagt om min träning tillfälligt och om en vecka ungefär (om inte förr) kommer ni förstå varför. Och då kan jag också berätta mer här på bloggen.

Ha nu en riktigt bra vecka.

Kram Anna