Anna och Hristos Bookcamp
Annas Book-camp

 

Häng med när Anna Book tränar för tjejmilen Se alla inlägg i bloggen

Book-camp den 4 mars

Publicerat: 2015-03-04   |  Anna Book

Hej alla vardagspulsare!

I måndags var jag och Hristos gäster hos trevliga Kristin Kaspersen i studion.

Vi fick superhärlig respons från er tittare efteråt vilket gjorde mig såååå glad.

Jag har alltså blivit utmanad av min svärson Hristos att springa tjejmilen den femte september, varannan dag känns det jätteroligt och varannan dag vill jag bara lägga mig ner och gråta.

Jag har lärt mig att ärlighet varar längst och JAG ÄR INTE I BRA FORM.

Dessutom hatar jag att springa. Jag känner mig som en elefant när jag springer. Jag vet inte var jag ska göra av mina armar och jag glömmer bort att andas.

Det är tur att jag har stöd av Hristos. Ingen kan peppa mig som han gör, och är det någonting jag märkt så är det att inställningen spelar stor roll när man ska komma igång.

Hristos har själv gjort en makalös resa. För ett och ett halvt år sedan vägde han nästan 160 kilo och orkade knappt röra på sig. Nu väger han strax under 80, är i toppform och har utbildat sig till PT.

Just nu tränar Hristos och jag i gymmet. Han säger att jag måste stärka upp mina vrister och vader innan jag ger mig ut i löparspåret. Jag står mycket på crosstrainern vilket gör att jag även bättrar på min kondition.

Jag ska dela med mig av min resa här och jag hoppas att jag i min tur kan inspirera en och annan av er därute i landet som också är sugen på att komma igång. Det är inte alla som har turen att ha en PT till svärson, men tillsammans kan vi stötta och peppa varandra.

Mycket kärlek

Anna Book