Anna och Hristos Bookcamp
Annas Book-camp

 

Häng med när Anna Book tränar för tjejmilen Se alla inlägg i bloggen
Anna Book och Hristos får träningsvärk Bild: Bookcamp

Hur ska det gå med fötterna?

Publicerat: 2015-03-12   |  Anna Book
Kategori: Hälsa

Hej alla,
Det har varit en vecka med både upp och nedgångar för mig. 
Mycket i mitt liv kretsar kring träning just nu, jag är på gymmet flera dagar i veckan med (min svärson och PT) Hristos och jag tänker mycket på tjejmilen och hur jag ska klara av att springa en hel mil.

I fredags kväll tog både jag och Hristos ledigt från alla tankar på träning och gick med resten av familjen på Let’s Dance-inspelningen. Det var tio år sedan jag själv var en av deltagarna, och dansade med David Watson, så att komma till studion väcker många minnen. Det är en av de härligaste grejerna jag har gjort och jag hade otroligt roligt men det kräver mycket av en. Jag är en tävlingsmänniska och satsade allt framför juryn och publiken varje fredag och det kommer inte gratis. Jag träningsdansade flera timmar om dagen, ofta i högklackat, och mina fötter såg allt som oftast ut som kasslerkotletter. 

Det här med ömma fötter är faktiskt någonting jag känt av den senaste tiden också. Mina träningsskor är gamla och utslitna, och det belastar både fötter och höfter att inte ha bra, fotriktiga skor.
Det drar ner träningspeppen att ha ont. Om det inte är träningsvärk vill säga ;-)

Jaja, jag ska inte klaga. Jag har i alla fall Hristos vid min sida och det är jag otroligt tacksam över, och än så länge är jag ju inomhus i gymmet. Men tills jag ska börja löpträna utomhus ska jag absolut se till att ha ordentliga skor.

Många varma kramar till er
Kör så det ryker, det gör jag.

Anna Book