Coast2Coast
Coast 2 Coast 4 Autism

Under en månad står de inför sitt livs utmaning, både fysiskt och mentalt, då de kommer att korsa USA, kust till kust, på cykel.

Det finns två syften med utmaningen. Dels att samla in pengar och dels är det ett pilotprojekt för att se hur medelålders män och kvinnor tillgodogör sig extrem uthållighetsträning.

Mer om deltagarna

Agneta Sjödin. På grund av en svår cykelolycka under våren kommer Agneta inte att kunna vara med och cykla som planerat Fokus för Agneta nu är att bli bra i höften och rehabilitera. Projektet går vidare.
Agneta har en bakgrund som programledare i TV4 sedan 1991, författare sedan 2006 med sex utgivna böcker så långt. En profil som ofta syns i media i samband med kost, hälsa och träning

Christer Skog. F.d. landslagstränare i längskidåkning (Sverige, USA, GBR och AUS). Jobbar nu som personlig tränare och föreläsare inom uthållighetsidrott. Har även ett mobilt testlabb för fysiologiska tester.

Måns Möller. Folkkär komiker, skådespelare, musikalartist och programledare. Har under 2014 genomfört Vätternrundan, Vansbrosimmet samt Vasaloppet. Medverkar under våren 2015 i ”En Clown till kaffet” på Kanal 5

Björn Gebenius. Björn är den starka cyklisten, livlinan och motorn i gruppen som håller humöret på topp, peppar när det är tufft och lagar cyklar vid behov. Till vardags är Björn multisportare som behärskar bl.a enduro, motocross och längdskidor. Cykelmässigt gjorde Björn på Vätternrundan 7 h 14 m, (att jämföra med Måns 11h). Björn är också personlig tränare och driver träningsanläggningar i Visby.

Vill du stötta insamlingen?

Stöd insamlingen och läs mer om projektet

Följ även Coast 2 Coast 4 Autism på Youtube

Coast 2 Coast i Vardagspuls Bild: Coast 2 Coast

Christer i porno-branschen?

Publicerat: 2015-05-12   |  C2C4Autism
Kategori: Hälsa
 


Christer blir igenkänd av lokaltidningens reporter och Måns avslöjar var det kan komma ifrån, eller?