Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Vardagspulsgänget har äntligen landat i Portugal och passade på att ta en gruppbild nere på den fantastiska stranden. Bild: Hillevi Wahl

Äntligen har vi landat i Portugal!

Publicerat: 2015-10-11   |  Hillevi Wahl

Vi landade redan i går kväll och blev välkomnad av ett skyfall. Det ösregnade! Det regnade på tvären! Jag tror att vi allihop blev lite nervösa, tänk om det skulle vara så här hela veckan…
Men i morse vaknade vi till en strålande morgon och började dagen med en morgonjogg längs stranden. Helt ljuvligt! Nu är det på riktigt. Tjejerna från Vardagspuls har redan hunnit lära känna varandra och det är så många härliga skratt och livsberättelser vi får ta del av.
”Det är märkligt hur det känns som om vi har varit kompisar länge, fast vi nyss har träffats”, som My sa. Alla tar så väl hand om varandra och jag tror det är en extra trygghet att tillhöra Vardagspulsgänget. Vi kan snacka om allt.
När jag berättade för Raija att min dotter var lite ledsen över att jag var bortrest och saknade mig jättejättemycket, så berättade Raija om när hennes som var ensam hemma när han var elva år. Hon skulle vara bortrest i jobbet och hade försökt få honom att vilja vara hos någon annan. Men han ville verkligen bo hemma, själv, och hon fick ordna därefter.
”Då skrev jag brev till honom, som han fick av mina väninnor som gav dem till honom. Ett varje dag. Då fick han något fysiskt att hålla i. Ett telefonsamtal försvinner ju när man lägger på luren”, sa hon.
Självklart hade hon gjort matlådor också, men just det där med breven var viktigt.
Så det ska jag göra till min dotter också. Jag ska skriva brev som hennes pappa får printa ut. Med bilder och allt.
Älskar det här gänget! Och Raija är guld! Jag kommer säkert att berätta mer om henne.
I dag kommer vi att ha fullt upp det afrodans och löpträning och stavgång och yoga och soma move och dessutom ska Kristin Kaspersen föreläsa om sin träningsresa, den inre och den yttre. Spännande!

Men nu ska vi filmas för Vardagspuls i TV4. Vi ska skicka hem en hälsning som ska sändas på måndag kväll. Så missa inte det! Och för er som inte vet hur det går till bakom kulisserna, så kan jag tala om att vi fick filma samma sekvens sex gånger!
”Det var ju som ett träningspass bara det här!”, sa Raija.