Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Kontrollerna på AIM Challenge finns på de mest omöjliga platserna. Det gäller att våga testa sina gränser för att nå dem Bild: AIM CHALLENGE

Bara 11 dagar kvar till AIM Challenge!

Publicerat: 2016-07-26   |  Hillevi Wahl

Hur gick det till? Vart tog alla dagar vägen? Inte minst alla träningsdagar som vi skulle ha för att toppa formen, till det här roliga loppet, AIM Challenge.

Nu vet jag inte alls vilken form vi är i. Jag springer ju min runstreak varje dag. Vilket kanske är bra. Eller dåligt. Tänk om jag tröttar ut kroppen.
Och Gunnar? Som brukar cykla till och från jobbet varje dag – nu på semestern tror jag att han har cyklat tre gånger. Även löpandet haltar lite.

Gunnar, vilken form är du i?
”Lite småskadad, jag har en stortå som är svullen. Jag vet inte vad jag har gjort, om jag har slagit i den, eller vad jag har gjort. Men vi såg ju i Skåne, när vi sprang Österlen Green Run, att den åtminstone är springbar.”

Men konditionsmässigt, kommer du att orka cykla, springa och klättra i sex timmar i Lindvallen?
”Oh ja! Jag kan ju få till det när det gäller. Det är mest värmen som jag är lite orolig över. Vi får ladda ordentligt med vatten. Men det kommer att vara väldigt varierat, både i terrängen och i vad man gör, springer och cyklar och simmar – det passar mig bra.”

Ja, på något sätt ska vi väl klara oss runt. Dessutom kommer vi att få toppencoachning under veckan innan, när vi ska köra en äventyrsträningsvecka för hela familjen i Lindvallen och Sälen med Springtime Travel. Det ska bli så otroligt spännande och kul och jag kommer såklart både blogga och sända lajv från facebook och instagram. Så häng med!

Här kan du läsa mer om Training Camp Sälen.