Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Grattis Bonnie och Hanna – ni vann NMT-camp! Bild: Bonnie Friedh Möller och Hanna Kastås

Grattis Bonnie och Hanna – ni vann NMT-camp!

Publicerat: 2015-12-15   |  Hillevi Wahl

Nu är tävlingen om att vinna ett rookiecamp, och komma i sitt livs form med Nordic Military Training, avgjord.

Vinnare av första priset, ett rookiecamp för två personer, är Bonnie Friedh Möller.
”Jag vill testa NMT för att det vore superkul att prova något nytt, jag är superdålig på att få träningsrutin och behöver folk som kan boosta mig. Dessutom behöver min slalomrumpa en utmaning inför Vårruset”, skriver Bonnie i sin motivering.
Härligt, Bonnie, då har du kommit helt rätt.

Vinnare av ett andra specialpris – tack NMT – ett tre månaders camp, är Hanna Kastås:
”Jag har tränat mer i år än vad jag gjort de senaste tio åren tillsammans. Jag har blivit piggare, gladare, hårdare, snabbare och framförallt starkare – och jag älskar det! Jag har fått ett litet smakprov på hur jag och min kropp kan förändras och jag vill ha mer! Jag skulle gärna träna tillsammans med andra, inte bara köra mina ensam-pass och har länge sneglat på NMT-träning men inte vetat om jag fixar det. Kanske är det dags att våga nu?”, skriver Hanna.
Ja, Hanna, nu är det dags. NMT kommer garanterat att utmana dig, på vilken nivå du än befinner dig i träningen. Det är den tuffaste träning du någonsin älskat. Välkommen!

Det ska bli så roligt att följa Bonnies och Hannas kroppsliga och mentala resa med NMT. Här på bloggen kommer ni att få läsa små rapporter och miniintervjuer med dem under campets gång. Missa inte det! Nu blir det roligt på allvar.