Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Linda-Marie Nilsson Bild: Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie – vilken skön badtjej!

Publicerat: 2016-06-01   |  Hillevi Wahl

Vissa inlägg som dyker upp på instagram blir man gladare av än andra. Som när jag såg Linda-Maries härliga badbild och bildtext. Det var ingen av dessa märkligt överviga yogamänniskor i motljus som håller på att fylla mitt instagramflöde, det var en helt vanlig glad människa som plaskade. Ändå var det kanske Linda-Maries bildtext som grep tag i mig allra mest.

”Det är inte min kropp, det är inte mina fina valkar, mina gulliga celluliter, mina mäktiga bröst som hotar att hoppa ur bikinin om jag gör något drastiskt som oroar mig…”, börjar hon. ”Det jag oroar mig för är alla andra”.
Linda-Marie oroar sig för alla om gömmer sina kroppar på stranden, eller som inte ens vågar gå till stranden, utan hellre stannar hemma än vågar visa sig.
”Ni ska aldrig behöva välja bort glädje!”, säger Linda-Marie.

Exakt. Kan vi inte göra den här sommaren till den där magiska sommaren när vi alla slutar skämmas över de fantastiska kroppar vi har? Och skuttar ut i vågorna, precis som Linda-Marie och njuter av vartenda ögonblick.

Linda-Marie på Instagram och Facebook