Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv

Hillevi Wahl

Namn: Hillevi Wahl, författare, inspiratör, talare och hälsoguru
Familj: Maken Gunnar, barnen Elliot 12, Movitz 9 och Lykke 7
Ålder: 50
Bor: Fredhäll, Stockholm 
Gör till vardags: Skriver, tränar och skrattar, enligt mina barn.


Följ Hillevi i sociala medier:
Instagram: instagram.com/hilleviwahl/
Facebook: https://www.facebook.com/hillevi 
Twitter: https://twitter.com/hilleviwahl

PT-Alexandra höll ett bra tempo. Och höll dessutom ett vakande öga över oss. Bra! Bild: Elliot Wahl

Nej, det där med PT funkade inte för mig

Publicerat: 2016-04-17   |  Hillevi Wahl

Hur har det gått med din PT-träning Hillevi? Det frågade en kompis i veckan. Och jag skämdes. För det har inte gått alls.

Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag tycker det är rätt tråkigt och konstigt. Det blev liksom alldeles för mycket fokus på mig. Man kunde tro att jag skulle gilla just det, jag som är en sådan bekräftelseknarkare, men nej. Det blev bara too much fokus på mig och mina muskler. Jag gillar ju mer tjohejet i en grupp. Där jag får peppa andra minst lika mycket som de peppar mig.

Och det har ingenting att göra med min stackars hårt slitande PT, Alexandra. För hon är bäst i hela världen! Klok och fantastisk och smart och inkännade och peppande. Jag älskar ju hennes gruppträningar med Stark & Glad, och tänker fortsätta att gå på dem. Och jag är himla glad över att vi hookade up, för nu har Alexandra och jag bestämt att vi ska jobba ihop och hon passar till och med min hund när jag är bortrest! Alltså, fattar ni grejen!

Det gäller att inte släppa de Goda Människorna. När jag sa till Alexandra att jag nog inte riktigt var PT-material, utan mer gruppträningsmänniska, så fattade hon precis: ”Helt rätt tänkt av dig, tycker jag.

Om du för stunden känner att gruppträningar passar bäst och ger dig mest så är det där du just nu ska lägga din energi!”