Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Missa inte den här roliga snabba tävlingen. Bild: Team Nordic Trail

Ny tävling: Vinn gratis Trailträning

Publicerat: 2015-12-15   |  Hillevi Wahl

På Hälsomässan träffade jag Sveriges traildrottning Miranda Kvist. Hon gav mig genast två Kompiskort att tävla ut på bloggen.
Presentkorten berättigar till tre månaders gratis träning för en person, med Team Nordic Trail. 

Vad är trail, då, undrar kanske vän av ordning.
”Det är allt som inte är asfalt”, brukar Miranda säga.
Skog, berg, stigar, klippor, sandstränder, you name it. Allt som är vackert, allt som är hundra procent underbara naturupplevelser. På köpet möter man människor som är av en speciell sort. Med glitter i ögonen och rosor på kinderna, med starka ben och vackert hjärta. Man blir rätt ödmjuk och rädd om naturen när man springer trail.
Team Nordic Trail har löpargrupper över hela landet och är störst i Sverige inom traillöpning. Alla nivåer är välkomna, från dig som är nybörjare i löparskor till dig som är en erfaren traillöpare.
Så missa inte den här roliga snabba tävlingen.

Gör så här:

  1. Maila mighillevi@hillevi.nu och skriv ner ditt namn och postadress.
  2. Motivera varför du vill lära dig springa trail, tillsammans med Sveriges bästa traillöpare.
  3. Snabba dig! Senast 20 december vill jag ha ett komplett svar.


Finfina priser!
1:a och 2:a pris: Tre månaders gratis träning med Team Nordic Trail. 

Du kan läsa mer om Team Nordic Trail här: https://www.teamnordictrail.se

Stort lycka till!

Här är reglerna för tävlingen:
1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och ort publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgifts-behandling. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

2. Ansvarig för tävlingen är: Vardagspuls AB.

3. För att delta i denna tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

4. För att vara med och tävla måste du:
Maila ditt bidrag till tävlingen till hillevi@hillevi.nu senast den 20 december 2015. Uppge namn och adress till den som ska deltaga i träningen.

5. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.

6. Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast 12.00 den 20 december 2015.

7. Vinnarna utses av en jury med representanter från Vardagspuls som väljer ut de bästa motiveringarna. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

8. Priserna består av 2 stycken presentkort, på vardera 3 månaders gratis träning med Team Nordic Trail.