Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Nu åker vi! Bild: Hillevi Wahl

På träningsresa med min spretiga familj

Publicerat: 2015-04-12   |  Hillevi Wahl

Nu är jag hemma efter en helt magisk träningsvecka med hela familjen. Jag fick möjligheten att åka med Springtime till Monte Gordo i Portugal och föreläsa om Känsliga människor. Just föreläsningarna visade sig vara en mycket viktigare del än jag hade väntat mig.

”Jag går på alla föreläsningar!” sa en deltagare och hon var verkligen inte ensam. Ett träningscamp ger inte bara kroppen en härlig genomkörare – utan också själen. Man får så mycket kunskap och glädje med sig hem.
Innan jag åkte bad jag er läsare om frågor. Jag har själv varit så skeptisk till de där resorna – det ser ju himla roligt ut på bild, men är det verkligen någonting för sådana som mig? Eller för oss i min spretiga familj?
Och frågorna rasslade in. Är alla lika vältränade? Finns det olika nivåer? Kan otränade nybörjare hänga med och känna sig peppade snarare än otillräckliga? Finns det wifi? Hur är det om man reser ensam? Hur är de olika träningspassen? Hur är vädret? Hur är maten? Vad tycker ungarna? Funkar det något för alla åldrar, även småbarn och vältränade tonåringar? Är det inte väldigt kostsamt att åka på träningsresa?
Och så vidare.
Jag svarar på en fråga i taget. Ni får såklart gärna fortsätta fråga om träningsresor eller loppen eller annat. Maila mig på hillevi@hillevi.nu eller adda mig på Facebook och Instagram och kommentera där. Jag försöker svara på allt.

Afrodans med Elliot på plankan.