Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Portugal Bild: Hillevi Wahl

Sista-minuten-stressen inför Portugal

Publicerat: 2015-10-09   |  Hillevi Wahl

I morgon åker vi. Vardagspulsvinnarna och jag. Jag kan knappt tro att det är sant. Som vanligt stressar jag som en liten illa svedd iller innan jag ska resa någonstans, så att allt är klart innan jag kan åka.

Jag – projektledaren, egenföretagaren, skribenten, bloggaren, inspiratören, föreläsaren, men framför allt: Trebarnsmamman.

För plötsligt blev det minusgrader här i Stockholm och barnen hade av någon outgrundlig anledning vuxit ur sina höstjackor. Och en unge måste ha ny dator, en ska spela tennis och läxorna ploppar upp från alla håll. Körschemat är på sekunden, vem hämtar, vem tvättar, - och var har någon gömt tvättmedlet? - vem lämnar, exakt var? Och jag måste hämta ut min presslegitimation, det är sista dagen i dag, och jag måste ringa femtio samtal. Jag som dessutom har någon form av telefonskräck.
Plus allt det andra vardagliga. Som att skicka fakturor och skriva synopsis till nästa bok.
Puh.

Jag googlar. Vad blir det för väder i Portugal då? 23 grader och halvklart, ser det ut som. Men egentligen vet jag ju, att vädret inte är så himla viktigt där. Det är nästan skönt att det fläktar lite när man tränar järnet och kämpar sig igenom Bergspasset. Tänk att få en hel vecka där någon annan pysslar om en. När någon annan är projektledare, när jag bara kan låta mig själv bli omhändertagen och skönt utmattad på träningspassen. Som jag längtar! 

Men först ska jag bara stressa lite till…