Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Portugal Bild: Hillevi Wahl

Snart smäller det!

Publicerat: 2015-10-07   |  Hillevi Wahl

Nu är det bara några skälvande dagar kvar innan jag och hela Vardagspulsgänget åker med de arton lyckliga Vårruset-vinnarna till Portugal på lyxig träningsresa med Springtime.
Jag har kollat med de arton tjejerna – och de är så härligt nervösa och förväntansfulla och lyckliga på en och samma gång.
”Jag drömde att jag stod på Arlanda utan packning”, skrev en av tjejerna på facebook i morse.
”Ingen fara, då delar vi andra med oss av det vi har”, svarade en annan. För de har hunnit bli kompisar på fejjan. De har bildat en egen grupp där.
Själv tycker jag att det ska bli så extremt kul att lära känna de här arton människorna, som alla bär på en intressant historia. I tjejernas vinnande instagrambildstexter berättar de att de har gått ner tio, trettio eller till och med sextio kilo! Någon har slutat röka efter ett helt liv som rökare. En annan har kämpat sig igenom en cancerbehandling, någon har överlevt en stroke och en tjej har rest sig igen efter en halvsidesförlamning.
Ni fattar. De är verkligen så värda den här lyxiga resan - och jag är säker på att de kommer att kunna ge mig nya insikter och tankar medan vi skrattar, dansar och promenerar eller springer i soluppgången på den milslånga stranden.
Jag kommer att rapportera och blogga varje dag, med miniintervjuer och annat. Missa inte det!

Här kan ni se vilka de arton lyckliga vinnarna är:

http://www.vardagspuls.se/tavling/springtime-vinnarna/