Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Marcus Adolfssons bild från Winterrun Stockholm säger allt. Bild: Marcus Adolfsson

Tack Winterrun för ett underbart lopp!

Publicerat: 2016-01-30   |  Hillevi Wahl

Lycka är… att få ta en varm dusch efter ett tufft lopp. Att bara stå där i det varma vattnet och njuta så länge att det blir imma på badrumsspegeln.
Jag har precis kommit hem från Winterrun Stockholm och mår så otroligt härligt superdupertoppen!
Det är exakt det här jag älskar med lopp. Känslan efteråt. ”Jag klarade det! Igen! Hurra!”
Endorfinerna och stoltheten dansar pardans i skallen över väl utfört lopp, kärleken till den fantastiska kroppen är på topp och allt blandas med minnet av den häftiga upplevelsen av att ha sprungit runt Skansen i mörker med bara sprakande eldar som ljuskällor. Mystiskt och speciellt. Vi bor i en vacker stad. Förmodligen den vackraste i världen. Stockholms siluett var som ett diamanthalsband runt banan. Det var mäktigt och vackert. Och en extra guldstjärna får arrangörerna för den tuffa, kuperade terrängen.
Jag kan inte minnas när jag sprang en mil senast. Det kan förresten göra detsamma. För i dag gjorde jag det. Och jag känner mig så stark! Och bra! Och hurra vilken toppenkropp jag har!
Nu har jag tagit på mig myskläder och dricker kaffe. Och fortsätter njuta med rosiga kinder. Jag tittar på resultaten för vinnarna i Winterruntävlingen vi hade här på Vardagspuls: Marcus, Anna-Karin, Hanna, Birgitta, Malin och Kristel. Alla har gjort toppenlopp. Så härligt. Delad glädje är dubbel glädje.