Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Stockholm Winterrun Bild:

Tävla om startplatser: Stockholm Winterrun!

Publicerat: 2015-12-02   |  Hillevi Wahl

Stockholm Winterrun flyttar in på Skansen. Redan tidigare tyckte jag att Winterrun var vinterns roligaste lopp. Nu blir loppet ännu häftigare. 30 januari 2016 springer tusentals löpare genom ett vinterupplyst Skansen.
Banan består av två varv på en 5-kilometersbana där hälften springs inne på Skansen och resterande del löps i ett vintrigt Djurgården.
Räkna med en fantastisk atmosfär med eldkorgar, facklor och eldkonstnärer. Winterruns DJ:s utmed banan kommer att göra allt för att peppa dig och höja stämningen. Det kommer att bli en härlig vinterlöpningsfest med magisk inramning – ett lopp du bara inte vill missa!

Jag kommer självklart att springa och har fått 9 startplatser att tävla ut till er bloggläsare! Tjohoo!
Allt du behöver göra är att motivera varför du vill springa Winterrun och skicka in svaret till mig på: hillevi@hillevi.nu.
Senast 10 december vill jag ha era svar. Då drar vi vinnarna.

Så här gör du:

  1. Skriv ett mail till hillevi@hillevi.nu
  2. Berätta varför just du vill vinna en startplats till Stockholm Winterrun 2016.
  3. Glöm inte att skicka med namn och adress så vi kan skicka nummerlappen till dig.


Finfina priser!
1:a till 8:e pris: Startplats på Stockholm Winterrun 2016. Värde: Cirka 450 kr

För att läsa mer om Stockholm Winterrun 2016, läs här:
https://winterrun.com/lopp/stockholm/anmalan-stockholm/

Stort lycka till!


Här är reglerna för tävlingen:
1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och ort eller ålder publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgifts-behandling. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

2. Ansvarig för tävlingen är: Vardagspuls AB.

3. För att delta i denna tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

4. För att vara med och tävla måste du:

Maila ditt bidrag till tävlingen till hillevi@hillevi.nu senast den 10 december 2015. Uppge namn och adress till den som ska deltaga i loppet.

5. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.

6. Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast 12.00 den 10 december 2015.

7. Vinnarna utses av en jury med representanter från Vardagspuls som väljer ut de bästa motiveringarna. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

8. Priserna består av 8 st startplatser till Stockholm Winterrun 2016.