Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

TÄVLING: Kom i ditt livs form med NMT! Bild:

TÄVLING: Kom i ditt livs form med NMT!

Publicerat: 2015-11-22   |  Hillevi Wahl

Nu har du världens chans att förändra ditt liv. Som många av er vet så hittade jag träningsglädjen med Nordic Military Training (NMT). Då var jag 45 år och hade gått ett helt liv och trott att jag var en klumpeduns. När jag vågade mig till mitt första prova-på-pass var jag så otränad att jag inte ens kunde resa mig upp ur sängen. På riktigt.
Men NMT-gänget förändrade allt det där. Rookie-campet på tre månader gav mig ett helt nytt liv och en ny kropp. Och en himla massa lojala, bra kompisar.
Dessutom har jag fått min man att älska militärträningen.

Nu har du också chansen att förändra ditt liv. Nordic Military Training och Vardagspuls tävlar ut fantastiska presentkort!

Så här gör du:
1. Ta ett kort på dig själv och lägg upp på instagram.
2. Tagga fotot med #vardagspuls och #nordicmilitarytraining och berätta varför just du vill komma i ditt livs form.

Finfina priser!
1:a pris: Du och din partner får ett presentkort på ett gratis rookiecamp som körs intensivt i Stockholm under tre månader. Värde: Cirka 5000 kr
2:a-12:e pris: Presentkort på en månads träning med Nordic Military Training i valfri stad. Värde: Cirka 850 kr

För att läsa mer om var NMT finns och hur det funkar, läs här: http://www.nordicmilitarytraining.se

Stort lycka till!


Här är reglerna för tävlingen:

 1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och ort eller ålder publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgifts-behandling. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 2. Ansvarig för tävlingen är: Vardagspuls AB.
 3. För att delta i denna tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

För att vara med och tävla måste du:

 1. Ta en selfie på dig själv.
 2. Lägga upp bilden på ditt Instagramkonto med hashtaggarna #vardagspuls #nordicmilitarytraining. Observera att ditt instagramkonto måste vara öppet för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag! 
 3. Lägga upp bilden senast klockan 12.00 den 15 december 2015. 
 4. Under bilden, skriv även en kort motivering till varför just du vill komma i ditt livs form. Om ditt bidrag inte är komplett eller om vi saknar dina personuppgifter vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen.
 5. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.
 6. Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast 12.00 den 15 december 2015.
 7. Vinnarna utses av en jury med representanter från Vardagspuls som väljer ut de bästa motiveringarna. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 8. Priserna består av ett rookiecamp för två personer i första pris. Samt tio presentkort på en månads gratis träning med Nordic Military Training.