Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Hillevi på prispallen Bild: Hillevi Wahl

Vilka lopp har du sprungit, Hillevi?

Publicerat: 2015-03-25   |  Hillevi Wahl

Vilka lopp har du sprungit hittills och vilka har varit de roligaste loppen? Den frågan får jag ofta. Självklart har jag mina favoriter. Och det är väldigt olika lopp som jag älskar som mest. För varje lopp har sin egen prägel.

Kilian's Classik genom och över Franska Pyrenéerna var årets absoluta höjdpunkt, ett helt magiskt lopp på 2,8 mil med bergstoppar, turkosblå sjöar och vildhästar. Och underbart att göra det tillsammans med kompisarna i Team Nordic Trail.
Tjurruset
är alltid underbart roligt, 2014 var nog det bästa tjurruset hittills. 
BAMM, Björkliden Arctic Mountain Marathon är en annan favorit som jag sprungit tre gånger.

Alla de tre ovanstående loppen är rätt tuffa lopp. Men ett litet lokalt lopp som Ursviksjoggen/Ursvik Xtreme blev årets flipp, eftersom jag kom på pallplats bara genom att ta mig dit! Jag som kände mig i så himla dålig form och inte ens visste om jag skulle orka runt. Och så ropar de upp mig i högtalarna och säger att jag kom på tredje plats. Det kändes som att ta OS-guld!

Varje lopp har sin historia. Varje lopp har sin tjusning. Här nedan har jag länkat till de lopp jag sprungit hittills i #50lopp-utmaningen. Klicka på länken så hittar ni berättelserna, fadäserna och lyckorusen - och ofta minienkäter. Mycket nöje!