Leila Söderholm vardagspuls blogg
Leila Söderholm

Leila Söderholm är hälsoinspiratör och personlig tränare. Här bjuder hon på sina bästa knep för att få in träning i vardagen.

semestaer, sommar, sommarträning, utan redskap, vardagspuls, leila söderholm, core Bild: Moa Alexandersson

5 riktigt effektiva coreövningar

Publicerat: 2016-08-26   |  Leila Söderholm

Hej på er,

Tidigare samlade jag ihop mina favoriter från benträning utan redskap. Här kommer sommarens core-tips. Det viktigaste med träningen är inte att lyfta tyngst eller springa snabbast. Det handlar om ditt välbehag och goda rutiner i livet – i ditt liv.

Så om du under semestern har fått in bra rutiner med morgonpromenader, utmaningar med barnen eller att köra något (eller alla?!) core-passen nedan roterande under veckorna så uppmanar jag dig att fortsätta nu under hösten också! Tänk så stark du kommer bli och hur bra du kommer må nästa sommar om du håller i detta!

I början av sommaren fick ni tre core-pass att skriva ut och sätta på kylskåpet eller printa och ha i mobilen. Missa de du dessa så kommer länkar till dem här:

Corepass 1

Corepass 2

Corepass 3

Två andra övningar som jag tipsat om under sommaren är dessa två favoriter som båda två kräver mycket av dina core muskler, stora som små och utmanar nya muskler som man sällan använder!

Stjärnan

Utmanande armhävning

Kör hårt kära ni!

Kram Leila