Leila Söderholm vardagspuls blogg
Leila Söderholm

Leila Söderholm är hälsoinspiratör och personlig tränare. Här bjuder hon på sina bästa knep för att få in träning i vardagen.

Leila löpträning sensommar Bild: Moa Alexandersson

Löpträning – perfekt på sensommaren

Publicerat: 2016-08-28   |  Leila Söderholm

Hej!

Vilken tid tycker ni är bäst att löpa på? Jag gillar sensommaren, luften är frisk och träden är fortfarande gröna. Så än finns det tid att vänja kroppen att träna utomhus, för det kan man ju göra året runt. Även att värmen inom hus kanske lockar mer än mörker och kyla. Men det finns så mycket fördelar med att träna utomhus, dels att du får mängder av frisk luft men även att du får använda din fantasi och komma på roliga övningar att göra längs din löprunda!

Börja redan nu ställa dig in på att träna utomhus så blir det lättare även när hösten och vintern börjar närma sig!

semestaer, sommar, sommarträning, utan redskap, vardagspuls, leila söderholm, core Bild: Moa Alexandersson

5 riktigt effektiva coreövningar

Publicerat: 2016-08-26   |  Leila Söderholm

Hej på er,

Tidigare samlade jag ihop mina favoriter från benträning utan redskap. Här kommer sommarens core-tips. Det viktigaste med träningen är inte att lyfta tyngst eller springa snabbast. Det handlar om ditt välbehag och goda rutiner i livet – i ditt liv.

Så om du under semestern har fått in bra rutiner med morgonpromenader, utmaningar med barnen eller att köra något (eller alla?!) core-passen nedan roterande under veckorna så uppmanar jag dig att fortsätta nu under hösten också! Tänk så stark du kommer bli och hur bra du kommer må nästa sommar om du håller i detta!

I början av sommaren fick ni tre core-pass att skriva ut och sätta på kylskåpet eller printa och ha i mobilen. Missa de du dessa så kommer länkar till dem här:

Corepass 1

Corepass 2

Corepass 3

Två andra övningar som jag tipsat om under sommaren är dessa två favoriter som båda två kräver mycket av dina core muskler, stora som små och utmanar nya muskler som man sällan använder!

Stjärnan

Utmanande armhävning

Kör hårt kära ni!

Kram Leila

utfall, ben, lår, leila söderholm Bild: Moa Alexandersson

Fortsätt träna utomhus efter semestern

Publicerat: 2016-08-20   |  Leila Söderholm
Hej på er

Under sommaren har jag skrivit en del om att träna utomhus och utan att behöva ta med redskap för att genomföra passet. Även att sommarn börjar gå närma sig hösten innebär det inte att utomhusträningen stannar. Luften är fortfarande frisk och härlig och marken är fortfarande bar.

Sammanlagt finns det flertalet fulltaliga pass som ni kan använda er ut av. Nedan har jag parat ihop några olika övningar som tillsammans blir ett brännande benpass att utöva utomhus även nu efter semestertiderna! 

   
Kör hårt kär ni
 
KRAM 
Tidigare inlägg