Leila Söderholm vardagspuls blogg
Leila Söderholm

Leila Söderholm är hälsoinspiratör och personlig tränare. Här bjuder hon på sina bästa knep för att få in träning i vardagen.

Ett gäng yoga tjejer framför höga skyskrapor i Dubai Bild: Leila Söderholm

Att träna i Dubai

Publicerat: 2016-01-03   |  Leila Söderholm
Hej!

Hoppas ni alla har haft det skönt och trevligt under jul och nyår!

Nu ska jag berätta om när jag i november befann jag mig på mitt favoritställe - Dubai! Med mig hade jag 70 personer som alla ville träna, yoga och löpträna, och ha långa lata dagar på stranden! Dubai är som Karibien och New York på en och samma gång, vilket gör det perfekt för träning och för fantastiska middagar och magisk shopping.

Vi startar varje morgon med yoga på stranden, sen tränar vi och lyssnar på föreläsningar sedan njuter vi på stranden. Varje kväll besöker vi något av mina smultronställen och äter gott!

Att åka på träningsresa är så enormt utvecklande för både kropp och själ. Varje resa vi gör ser vi hur människor förflyttar sin komfortzon och provar på nya saker - vilket gör att mer än bara musklerna är starkare när man kommer hem.

Det är så underbart avslappnande att bara få pyssla om sin kropp och sitt välmående i ett underbart klimat och med andra härliga människor.

Jag är lyckligt lottad som har ynnesten att få jobba med att göra resor som gör människor glada. Har du aldrig åkt på en träningsresa så kan jag varmt rekommendera det! Minnen efter en sån här resa kan man leva på resten av livet. Jag spar mina minnen och bär med dem som ett smycke. 

Kram Leila