Leila Söderholm vardagspuls blogg
Leila Söderholm

Leila Söderholm är hälsoinspiratör och personlig tränare. Här bjuder hon på sina bästa knep för att få in träning i vardagen.

Sofia stannar upp vid Abborrbacken Bild: Leila Söderholm

Sofia sprang Lidingöloppet 10 km

Publicerat: 2015-09-28   |  Leila Söderholm

Hej alla glada!

Följ Sofias Resa från överviktigt, trött och otränad småbarnsmamma till att ta beslutet att göra klassikern. Här i bloggen kommer ni få ta del av vad vi har gjort och hur hon tränade för att nå dit hon är idag. 

Igår gjorde Sofia en otrolig bedrift som hon aldrig hade gissat att hon skulle göra när vi började hennes hälsoresa. Sofia sprang en mil! Inte vilken mil som helst utan Lidingöloppets tjejmil som är tungt att springa, med helt galna och extremt långa uppförsbackar.

Sofia i spåret

Sofia har nu på riktigt börjat sin resa till att göra En svensk klassiker, den för tjejer. Beslutet tog Sofia när hon hade sprungit Vårruset och kände att det här funkar ju, jag kan och det går bra!

Jag kan bara säga att jag är så stolt över henne, hon har varit helt fantastisk och otroligt träningsvillig. 

Allt jag bett om har hon gjort på ett starkt sätt, hon har haft klara målbilder och en vilja av stål.

I gårdagens lopp kämpade hon på otroligt bra och sprang på i samma tempo. Vi gick uppför där Sofia kände att det behövdes, och i vissa backar behövs det verkligen! Sofia tog sig in på en tid som var över förväntan, framför allt kände hon sig pigg hela vägen och var så nöjd med att få springa sin mil.

 

Kom ihåg det, alla där ute, att alla prestationer du gör i livet är dina och de kan ingen ta ifrån dig!

Sofia i spåret

Sofia är nu en miltjej och det kommer hon att vara hela livet. Så håll utkik på bloggen för att följa Sofias resa med start idag, och missa inte kvällens vardagspuls där ni får följa Sofia ute i spåret!

Ha det fint, och se till att starta veckan med en bra dag! 

Kram Leila