Leila Söderholm vardagspuls blogg
Leila Söderholm

Leila Söderholm är hälsoinspiratör och personlig tränare. Här bjuder hon på sina bästa knep för att få in träning i vardagen.

dubai träningsresa Bild: Leila Söderholm

Jag älskar att jobba med träningsresor

Publicerat: 2016-05-20   |  Leila Söderholm

Jag älskar att jobba med träningsresor. Alla är glada och förväntansfulla, sol och värme gör oss gott. En grupps positiva påverkan är magisk! Jag blir alltid lika upplyft när jag har jobbat på en träningsresa och ser hur deltagarna flyttar sina gränser, kliver över sina rädslor och utmanar sig själva på ett sätt de inte trodde var möjligt.
 
Med rätt peppning, glädje och träning som passar alla så kan vi få våra resenärer att ta det där steget. Min ambition är alltid att ge mycket kunskap och tricks att peppa sig själv med – så kan man fortsätta sitt nya träningsliv även hemma.  Vi jobbar med workshops och föreläsningar som ger inspiration, kunskap och motivation. Alla kan vara med oavsett nivå.
 
Att följa grupp efter grupp som spirar av glädje och nytt träningssjälvförtroende är enormt givande för oss som jobbar med träningsresor. Vi försöker att fylla våra pass med humor och försöka göra träningen enkel men också effektiv.
 
Nu längtar jag till höstens träningsresa till Dubai som är mitt favoritresmål. Solsäkert som Karibien, shopping som New York och tränings om i Los Angeles. En magisk resa.

Kram! Leila