Sofia Ekblom
Sofia gör en klassiker

Namn: Sofia Ekblom 
Familj: Gift med Jörgen, tre barn – Tuva 11 år, Max 9 år, Stella 5 år
Ålder:  35 år

I första säsongen av Vardagspuls, fick Sofia Ekblom hjälp att komma igång med bra mat och träning. Det hela avslutades med att Sofia sprang vårruset – helt otänkbart bara några månader tidigare. Nu har Sofia fått blodad tand och ska göra en tjejklassiker. Följ hennes resa här i bloggen!

Gör till vardags: Driver en egen redovisningsbyrå.
Tittar på: TV-serier i sträck. När jag väl tittar vill jag se många avsnitt i följd. Har äntligen hittat till True Detective så just nu är jag fast i Louisiana
Lyssnar på: Är en succer för 90-tals pop. Musik som man blir glad av och gärna med löjligt enkla texter.
Vanligaste vardagsmiddagen: Varannan vecka ett ihop-plock av det som finns i kylen och varannan vecka en hemkörd matkasse. Skönt när någon annan tänker ut en hälsosam matsedel och kör hem matvarorna.
Får positivt hög puls i vardagen av: En lång skön galopptur på hästryggen
Får negativt hög puls i vardagen av: När jag har varit en tidsoptimist och inser att timmarna inte räcker till för det jag vill göra och det jag vill leverera .

backe Bild: Johnér

Backen vs Sofia 1-0

Publicerat: 2015-08-30   |  Sofia gör en klassiker

Pratade med Leila som upplyste mig om att det inte finns några rep längs banan på Lidingöloppet. Skönt! Då ska jag åtminstone ta mig i mål.

Var ute igår på en 5 km slinga. Gick superbra de första tre kilometerna men sen gav jag mig på en lång, brant backe som jag iof besegrade men sen tog den ut sin rätt.

Jag blev tvungen att växla till löpning / gång men på det stora hela var jag nöjd med mig själv ändå. Nästa gång ska jag orka hela vägen! Direkt efter löpningen åkte jag en sväng till stallet och njöt av en härlig ridtur. Det är den absolut bästa belöningen!