Sofia Ekblom
Sofia gör en klassiker

Namn: Sofia Ekblom 
Familj: Gift med Jörgen, tre barn – Tuva 11 år, Max 9 år, Stella 5 år
Ålder:  35 år

I första säsongen av Vardagspuls, fick Sofia Ekblom hjälp att komma igång med bra mat och träning. Det hela avslutades med att Sofia sprang vårruset – helt otänkbart bara några månader tidigare. Nu har Sofia fått blodad tand och ska göra en tjejklassiker. Följ hennes resa här i bloggen!

Gör till vardags: Driver en egen redovisningsbyrå.
Tittar på: TV-serier i sträck. När jag väl tittar vill jag se många avsnitt i följd. Har äntligen hittat till True Detective så just nu är jag fast i Louisiana
Lyssnar på: Är en succer för 90-tals pop. Musik som man blir glad av och gärna med löjligt enkla texter.
Vanligaste vardagsmiddagen: Varannan vecka ett ihop-plock av det som finns i kylen och varannan vecka en hemkörd matkasse. Skönt när någon annan tänker ut en hälsosam matsedel och kör hem matvarorna.
Får positivt hög puls i vardagen av: En lång skön galopptur på hästryggen
Får negativt hög puls i vardagen av: När jag har varit en tidsoptimist och inser att timmarna inte räcker till för det jag vill göra och det jag vill leverera .

Dags att rycka upp sig

Publicerat: 2015-07-28   |  Sofia Ekblom

Dags att rycka upp sig från solstolen…

Insåg när jag tittade i kalendern att det bara är 8 veckor kvar tills Lidingöloppet. Sommaren har varit skön och det har blivit sporadisk träning men nu måste jag fokusera mer och skapa lite goda rutiner. Steg ett blir att planera träningen den närmsta månaden och lägga upp en plan för lite bättre kostvanor.

Det har kanske blivit lite för mycket av det goda den senaste månaden men det var det värt! Jag ska också ta tag i min yoga för att stärka och sträcka ut kroppen.  Jag har fått en träningskompis som heter A som ska följa med på hela resan så nu är det bara att tuta och köra.