Sofia Ekblom
Sofia gör en klassiker

Namn: Sofia Ekblom 
Familj: Gift med Jörgen, tre barn – Tuva 11 år, Max 9 år, Stella 5 år
Ålder:  35 år

I första säsongen av Vardagspuls, fick Sofia Ekblom hjälp att komma igång med bra mat och träning. Det hela avslutades med att Sofia sprang vårruset – helt otänkbart bara några månader tidigare. Nu har Sofia fått blodad tand och ska göra en tjejklassiker. Följ hennes resa här i bloggen!

Gör till vardags: Driver en egen redovisningsbyrå.
Tittar på: TV-serier i sträck. När jag väl tittar vill jag se många avsnitt i följd. Har äntligen hittat till True Detective så just nu är jag fast i Louisiana
Lyssnar på: Är en succer för 90-tals pop. Musik som man blir glad av och gärna med löjligt enkla texter.
Vanligaste vardagsmiddagen: Varannan vecka ett ihop-plock av det som finns i kylen och varannan vecka en hemkörd matkasse. Skönt när någon annan tänker ut en hälsosam matsedel och kör hem matvarorna.
Får positivt hög puls i vardagen av: En lång skön galopptur på hästryggen
Får negativt hög puls i vardagen av: När jag har varit en tidsoptimist och inser att timmarna inte räcker till för det jag vill göra och det jag vill leverera .

Käppar i hjulet

Publicerat: 2015-08-23   |  Sofia gör en klassiker

Tänk att det alltid ska bli så att något sätter käppar i hjulen. När jag äntligen har tagit mig i kragen och börjat planera mina veckoprogram så kommer hösten första dagisförkylning som ett brev på posten. 

Istället för att springa mina tre pass i veckan har jag varit tvungen att boosta immunförsvar och ta det så lugnt som möjligt för att snabbt återhämta mig. Jag fick i varje fall till ett pass innan det slog till ordentligt – jag hoppade rakt in på dag 3 i v. 2 och det kändes faktiskt helt ok. En trevlig löptur (tro det eller ej!) på platt mark då jag fick härligt sällskap några hornprydda killar.

Det är alltid lika trevligt att vistas i Hjorthagen!