Tina Löfström
Tina Löfström

Här bloggar Tina Löfström om de senaste rönen inom lyckforskning och personlig utveckling – hur dina tankesätt kan påverka hur du mår.

dag 2 lyckoutmaning Bild: Maria Eberfors

Lyckoutmaning dag 2

Publicerat: 2016-06-07   |  Tina Löfström

5-dagars lyckoutmaning!
Vågar du testa något nytt för att se hur din lycka påverkas? Den här veckan har du chansen! I 5 dagar kommer jag att släppa lyckoutmaningar som hjälper dig att pröva på hur du själv kan påverka din egen lycka. Varje dag kommer en enkel utmaning, som tar max 5 minuter att genomföra. 5 minuter per dag som ökar din egen lycka!


2. Lyckoutmaning: Tacksamhetslista

Precis som i går, är dagens lyckoutmaning supersimpel! Idag är vårt uppdrag att skriva en tacksamhetslista. Vi skriver ner 3-5 saker som vi är tacksamma över i livet idag. Det kan vara så enkelt som att vi är tacksamma för att solen tittat fram eller för att vi träffat en spännande person som ger mervärde i våra liv. Vi kan se både de stora sakerna i livet (familjen, vännerna, huset) eller de små sakerna i livet (den vackra blomman som vi just planterat i trädgården).

Jag kommer givetvis också att utmana mig själv! På min facebooksida kommer jag att rapportera om hur utmaningen gått för mig och du får gärna dela med dig till oss andra hur det gått för dig!

Många kramar,
Tina Löfström, Lyckoexpert
Följ Tina på facebook!