Caroline och Saga Vahlberg
Familjens hälsoresa

Namn: Caroline Vahlberg
Familj: Min man Jocke, dottern Saga, bonustjejerna Johanna 22 år och Evelina 20 år, hundarna Tindra och Harry samt katterna Fridolf och Tusse.
Ålder: 39 år
Bor: I Mjölby

Till bloggens startsida
Leila bloggar om familjens nya träning
Sofia bloggar om familjens nya matvanor

Gör till vardags: Driver nagelsalong

Vad tittar du på? Nyhetsmorgon, Så mycket bättre.

Vad eller vem lyssnar du på? Allt från schlager till rock.

Vilken är din vanligaste vardagsmiddag? Vegetarisk pastasallad.

Vad får du hög positiv puls i vardagen av? Min familj och mina hundar.

Vad ger dig hög negativ puls i vardagen? Oärliga människor.

Om din syster skulle beskriva dig hur skulle hon göra det då? Snäll och omtänksam.

När du ska planera och handla för veckan, vad är det som alltid slinker med? Frukt.

När du ska lyxa till det lite vad gör du då? Tar en chokladbit till kaffet.

Om du var folkhälsominister vad är det första du skulle göra? Se till att man i skolan får lära sig mer om kost och träning.

Familjen Vahlberg och Leila Bild: Vardagspuls

Ett avslut och en början

Publicerat: 2015-12-27   |  Familjens hälsoresa

Tre månader har passerat. Tre månader med blod, svett och tårar (Nja, inte blod kanske,  men nästintill.)  OCH sist men inte minst, massor utav skratt och glädje!

För visst har denna resa varit väldigt jobbig ibland, prövningar har ställts på sin spets och om sanningen ska fram, så har jag varit nära att ge upp många gånger. Men när man ser tillbaka så är det inte det jobbiga man minns, utan det är allt roligt och positivt som vi fått vara med om!

Denna resa har betytt mer än ni någonsin kan ana. Nu har det gått ett par veckor sedan vi var uppe i stockholm på den så kallade grand finalen. Träningsresultaten var positiva, Jocke hade verkligen ökat sina resultat till max, och även jag och Saga hade bättre styrka än innan. Min vikt hade sakta men säkert börjat röra sig neråt.

Nu har vi fått massor utav verktyg med oss, så nu börjar vi en ny  resa hemmifrån. (De säger om viktväktare, att ”en gång viktväktare, alltid viktväktare”.  Det stämmer väl bra det där talesättet, för är man överviktig så får man ju alltid tänka på vad man stoppar i sig.)  Våran hemmaresa kan ni inte läsa mer om på denna blogg, men jag har även en privat blogg, där kan ni följa oss och se  hur det går för oss i fortsättningen!

Julen har som bekant många prövningar med mat och sötsaker, så nu efter nyår tar vi nya tag! Gott nytt år önskar vi er alla!

// Carro, Jocke och Saga