Bild: Vardagspuls

Ett avslut och en början

Publicerat: 2015-12-27   |  Familjens hälsoresa

Tre månader har passerat. Tre månader med blod, svett och tårar (Nja, inte blod kanske,  men nästintill.)  OCH sist men inte minst, massor utav skratt och glädje!

För visst har denna resa varit väldigt jobbig ibland, prövningar har ställts på sin spets och om sanningen ska fram, så har jag varit nära att ge upp många gånger. Men när man ser tillbaka så är det inte det jobbiga man minns, utan det är allt roligt och positivt som vi fått vara med om!

Denna resa har betytt mer än ni någonsin kan ana. Nu har det gått ett par veckor sedan vi var uppe i stockholm på den så kallade grand finalen. Träningsresultaten var positiva, Jocke hade verkligen ökat sina resultat till max, och även jag och Saga hade bättre styrka än innan. Min vikt hade sakta men säkert börjat röra sig neråt.

Nu har vi fått massor utav verktyg med oss, så nu börjar vi en ny  resa hemmifrån. (De säger om viktväktare, att ”en gång viktväktare, alltid viktväktare”.  Det stämmer väl bra det där talesättet, för är man överviktig så får man ju alltid tänka på vad man stoppar i sig.)  Våran hemmaresa kan ni inte läsa mer om på denna blogg, men jag har även en privat blogg, där kan ni följa oss och se  hur det går för oss i fortsättningen!

Julen har som bekant många prövningar med mat och sötsaker, så nu efter nyår tar vi nya tag! Gott nytt år önskar vi er alla!

// Carro, Jocke och Saga