Caroline och Saga Vahlberg
Familjens hälsoresa

Namn: Caroline Vahlberg
Familj: Min man Jocke, dottern Saga, bonustjejerna Johanna 22 år och Evelina 20 år, hundarna Tindra och Harry samt katterna Fridolf och Tusse.
Ålder: 39 år
Bor: I Mjölby

Till bloggens startsida
Leila bloggar om familjens nya träning
Sofia bloggar om familjens nya matvanor

Gör till vardags: Driver nagelsalong

Vad tittar du på? Nyhetsmorgon, Så mycket bättre.

Vad eller vem lyssnar du på? Allt från schlager till rock.

Vilken är din vanligaste vardagsmiddag? Vegetarisk pastasallad.

Vad får du hög positiv puls i vardagen av? Min familj och mina hundar.

Vad ger dig hög negativ puls i vardagen? Oärliga människor.

Om din syster skulle beskriva dig hur skulle hon göra det då? Snäll och omtänksam.

När du ska planera och handla för veckan, vad är det som alltid slinker med? Frukt.

När du ska lyxa till det lite vad gör du då? Tar en chokladbit till kaffet.

Om du var folkhälsominister vad är det första du skulle göra? Se till att man i skolan får lära sig mer om kost och träning.

fötter Bild: Johnér

Fötterna hade inte sett dagsljus på väääldigt länge

Publicerat: 2015-12-12   |  Familjens hälsoresa

Sist då tv-teamet var hos oss och filmade så skulle vi ju även väga oss igen. Det skedde först enskilt, ej med kameran på om jag säger så, och det kändes ju bra.

Sedan när kameran rullade ville de även ha med när vi liksom ställde oss upp på vågen. Grejen var ju den att vågen var en specialvåg som med svag ström mäter fettet även inuti kroppen, så vägningen måste göras barfota. Det hade jag ju inte tänkt på. Mina fötter var liksom inte i det skicket för att bli filmobjekt om jag säger så, de hade ju gått i ide inför vintern, och hade väl inte tänkt att titta fram i offentligheten föräns till våren, då det var dags att hoppa i sommarskorna. Först då hade jag väl tänkt att ge dom lite kärlek och omsorg, med filning och lackning.

– Du behöver väl inte zooma in skankerna? frågade jag filmkillen bedjande, men bestämt. (Skanker – ett ord jag ofta säger om fötter, vilket Leila skrattade lite åt).

Men det var ju precis vad han gjorde. Sedan var det Jockes tur. Och hans fötter hade inte sett dagsljus på VÄLDIGT länge. Hans fötter påminde lite om trollfötter – håriga, beniga, knöliga och med en massa tåludd som stack fram mellan tårna! Ja herregud, vi skrattade så tårarna rann!  Ska bli väldigt intressant att se programmet den 15:e. Eller inte.    Fniss;-)