Bild: Johnér

Fötterna hade inte sett dagsljus på väääldigt länge

Publicerat: 2015-12-12   |  Familjens hälsoresa

Sist då tv-teamet var hos oss och filmade så skulle vi ju även väga oss igen. Det skedde först enskilt, ej med kameran på om jag säger så, och det kändes ju bra.

Sedan när kameran rullade ville de även ha med när vi liksom ställde oss upp på vågen. Grejen var ju den att vågen var en specialvåg som med svag ström mäter fettet även inuti kroppen, så vägningen måste göras barfota. Det hade jag ju inte tänkt på. Mina fötter var liksom inte i det skicket för att bli filmobjekt om jag säger så, de hade ju gått i ide inför vintern, och hade väl inte tänkt att titta fram i offentligheten föräns till våren, då det var dags att hoppa i sommarskorna. Först då hade jag väl tänkt att ge dom lite kärlek och omsorg, med filning och lackning.

– Du behöver väl inte zooma in skankerna? frågade jag filmkillen bedjande, men bestämt. (Skanker – ett ord jag ofta säger om fötter, vilket Leila skrattade lite åt).

Men det var ju precis vad han gjorde. Sedan var det Jockes tur. Och hans fötter hade inte sett dagsljus på VÄLDIGT länge. Hans fötter påminde lite om trollfötter – håriga, beniga, knöliga och med en massa tåludd som stack fram mellan tårna! Ja herregud, vi skrattade så tårarna rann!  Ska bli väldigt intressant att se programmet den 15:e. Eller inte.    Fniss;-)