Bild: Caroline Vahlberg

Härliga morgon

Publicerat: 2015-10-16   |  Familjens hälsoresa

Åh vad jag älskar lugna mornar. I dag börjar jag inte förräns vid 14.00 och har bestämt att jag ska ha en slappmorgon! Har tänt ljus och äter frukost framför TV:n, Nyhetsmorgon, ett av mina favoritprogram. Hundarna ligger och snarkar i soffan. Allt är lungt och skönt. Kan inte bli en bättre start på morgonen! Behöver det här känner jag, efter att jag har haft ett fullspäckat schema sista tiden...

Den här veckan har vi provat en matkasse från ett känt bolag. Har brist på fantasi när det gäller matlagning just nu, och även brist på tid att planera veckans mat, så detta fick bli en lösning just nu. Beställde den glutenfria, så att det skulle passa alla. Jocke har stått för matlagningen denna vecka, då jag jobbat på kvällarna.

Saga och jag var och simmade i veckan, jag 1000 meter och Saga 1100 meter! Första gången någonsin hon simmat så långt! Duktiga Saga!

Jag höll på att få en chock där i simhallen! När jag kom in i duschrummet satt två stycken duschdraperier uppsatta!! Någon där måste ha läst min blogg!!! (Ha ha man kan jju tro det iallafall.) Så skönt, nu kan man duscha utan att behöva bli uttittad.

Den här veckan har jag fått en läxa av Sofia Antonsson. Ska skriva ner allt jag äter i en app och sedan börja samt avsluta dagen med mindfullness. (Här finns en genomgång av flera olika appar). Jag har ju, som jag tidigare nämnt, ett fullspäckat schema just nu och jag känner mig ständigt stressad. Och stress är INTE bra för viktminskningen.