Bild: Johnér

Inspiration

Publicerat: 2015-10-27   |  Caroline Vahlberg

Den här veckan är det höstlov för Saga. I dag har hon och jag åkt till grannstaden Motala och shoppat. Det gillar Saga må ni tro! (och även hennes mamma såklart) Vi har haft det jättemysigt,  gått och strosat runt lite, ätit lunch och fikat, en riktig mor och dotter dag.

Vi hamnade till slut i en bokhandel, där jag hittade en bok från Åse Falkman Fredriksson, Ät & Njut.  Jag har följt Åses viktresa genom åren. Hon har, liksom jag, varit med i viktväktarna några gånger. Men genom åren har hon hittat ett annat sätt att gå ner i vikt och nu är hon äntligen viktstabil genom bl a periodisk fasta och lchf-kost. Hon är en sann inspiratör, det ska bli ett nöje att läsa boken och få inspiration på recept, träning mm.

Jag har ju läst mycket om lchf och tror verkligen att det är ett bra sätt att gå ner i vikt på. Tyvärr kan jag ju inte äta den sortens kost, då jag sedan många år tillbaka är vegetarian. Blir ju inte mycket jag kan äta då. Däremot ska jag ju numera äta glutenfri kost, så jag har ju stor nytta av lchf-recepten.