Bild: Caroline

Klumpig som en elefant äntrade jag väggen

Publicerat: 2015-11-04   |  Caroline Vahlberg

I går var det dags för tv-inspelning igen. Vi fick sent omsides reda på att vi skulle klättra. Klättra!!! Jag höll på att dö!! Jag som knappt kan gå upp på en stege utan att få svindel. Saga däremot hoppade högt av glädje! 

Dagen efter klev vi förväntansfulla och nervösa in i klättringshallen.  Där mötte en instruktör upp oss och gav oss skor och sele. Saga började. Hon klättrade upp halvvägs av den 14 meter höga banan. Sedan var det Jockes tur. Han kom någon meter högre än Saga, sedan gjorde han misstaget att titta ner – och då fixade han inte att klättra mer. 

Till sist var det då min tur. Hade det bara varit vår familj som varit där så hade jag inte ens försökt – klättring är nämligen så långt ifrån mig som man kan komma, jag trivs bäst i min comfort zon om man säger så ;-)

Men inte kunde jag fega ur när hela tv teamet var med! Klumpig som en elefant äntrade jag  väggen, en meter, två meter, högre, högre. Sedan tog det stopp, hittade inga mer klossar att ta tag i eller sätta fötterna på. Blev då ståendes för länge så att mjölksyran började kännas i underarmarna. Släppte taget och hissades ner till marken.

Puh!!!! Jag överlevde!

Efteråt tog jag ett snack med killen som sedan ska klippa ihop avsnittet med oss. Bad honom att INTE ta med några hemska rumpbilder!! Tänk er själva att bli filmade underifrån med en sele som framhäver de mest intima delarna. Hemska tanke. Ska bli intressant att se avsnittet sen. Eller inte.

Vill tillägga att Saga fick smak på klättring. Hon provade banan igen och klättrade då hela vägen upp, 14 meter, hur lätt som helst. MIn duktiga tjej!