Caroline och Saga Vahlberg
Familjens hälsoresa

Namn: Caroline Vahlberg
Familj: Min man Jocke, dottern Saga, bonustjejerna Johanna 22 år och Evelina 20 år, hundarna Tindra och Harry samt katterna Fridolf och Tusse.
Ålder: 39 år
Bor: I Mjölby

Till bloggens startsida
Leila bloggar om familjens nya träning
Sofia bloggar om familjens nya matvanor

Gör till vardags: Driver nagelsalong

Vad tittar du på? Nyhetsmorgon, Så mycket bättre.

Vad eller vem lyssnar du på? Allt från schlager till rock.

Vilken är din vanligaste vardagsmiddag? Vegetarisk pastasallad.

Vad får du hög positiv puls i vardagen av? Min familj och mina hundar.

Vad ger dig hög negativ puls i vardagen? Oärliga människor.

Om din syster skulle beskriva dig hur skulle hon göra det då? Snäll och omtänksam.

När du ska planera och handla för veckan, vad är det som alltid slinker med? Frukt.

När du ska lyxa till det lite vad gör du då? Tar en chokladbit till kaffet.

Om du var folkhälsominister vad är det första du skulle göra? Se till att man i skolan får lära sig mer om kost och träning.

Caroline blogg Familjens hälsoresa Bild: Caroline

Klumpig som en elefant äntrade jag väggen

Publicerat: 2015-11-04   |  Caroline Vahlberg

I går var det dags för tv-inspelning igen. Vi fick sent omsides reda på att vi skulle klättra. Klättra!!! Jag höll på att dö!! Jag som knappt kan gå upp på en stege utan att få svindel. Saga däremot hoppade högt av glädje! 

Dagen efter klev vi förväntansfulla och nervösa in i klättringshallen.  Där mötte en instruktör upp oss och gav oss skor och sele. Saga började. Hon klättrade upp halvvägs av den 14 meter höga banan. Sedan var det Jockes tur. Han kom någon meter högre än Saga, sedan gjorde han misstaget att titta ner – och då fixade han inte att klättra mer. 

Till sist var det då min tur. Hade det bara varit vår familj som varit där så hade jag inte ens försökt – klättring är nämligen så långt ifrån mig som man kan komma, jag trivs bäst i min comfort zon om man säger så ;-)

Men inte kunde jag fega ur när hela tv teamet var med! Klumpig som en elefant äntrade jag  väggen, en meter, två meter, högre, högre. Sedan tog det stopp, hittade inga mer klossar att ta tag i eller sätta fötterna på. Blev då ståendes för länge så att mjölksyran började kännas i underarmarna. Släppte taget och hissades ner till marken.

Puh!!!! Jag överlevde!

Efteråt tog jag ett snack med killen som sedan ska klippa ihop avsnittet med oss. Bad honom att INTE ta med några hemska rumpbilder!! Tänk er själva att bli filmade underifrån med en sele som framhäver de mest intima delarna. Hemska tanke. Ska bli intressant att se avsnittet sen. Eller inte.

Vill tillägga att Saga fick smak på klättring. Hon provade banan igen och klättrade då hela vägen upp, 14 meter, hur lätt som helst. MIn duktiga tjej!