Bild: Vardagspuls

Nu är vi igång!

Publicerat: 2015-08-24   |  Caroline Vahlberg

Nu äntligen är dagen kommen! Första dagen på resten av mitt liv! Eller rättare sagt, Våra liv, min underbara lilla familjs liv. Familjen Vahlberg som alltid är så trötta, som efter arbetet och skolan slår sig ner i soffan, med mobilerna i högsta hugg, familjen som inte ens orkar laga ordentlig mat på kvällen....

Det ska bli ändring på det nu, och det känns SÅ skönt!

I programmet vardagspuls ska vi under hösten få tips och råd hur vi ska bli mer hälsosamma! Och detta genom kost och träning.  Vilken enorm möjlighet! Vem vill inte få den chansen??!

I fredags var tv- teamet och Dietisten Sofia Antonsson här för första gången. Väldigt intressant och nervöst på samma gång!  De filmade från höger och från vänster, omtagningar hit och dit. Här kan du se programmet.

Stackars Sofia, hon har fått en ordentlig utmaning kan jag lova! Jag är nämligen, sedan tidiga tonåren, vegetarian och så har jag dessutom IBS. Inte lätt att få ihop en bra kost då.

De första veckorna skulle vi fokusera på frukosten. Att äta en bra mättande frukost så att man klarar sig fram till lunch är a och o.

Första morgonen gjorde jag en smootie på hallon, björnbär, banan, kanel och naturell yoghurt. Väldigt fräsch och god!

Avslutar Som Tomas Ledin sjunger: vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!!!