Bild: Caroline Vahlberg

Tre veckor – sötsuget har försvunnit

Publicerat: 2015-09-13   |  Familjens hälsoresa

Ja då har vi alltså varit igång med vår nya livsstil i ca tre veckor.

Under dessa veckor har vi verkligen tänkt på vad vi stoppat i munnen, inte köpt något onyttigt. Vi har tränat som aldrig förr, varit på promenader, simmat och träningspasset vi fått från Leila har vi kört tre gånger i veckan.

Nu undrar ni säkert om det hitills gett några resultat?! Jodå, sötsuget har försvunnit och både Jocke och jag har faktiskt kännt oss piggare. Och min mage har blivit lite lugnare. Men jag har dock inte sett några resultat på vågen , till min stora besvikelse....

Jag vet ju att man inte ska stirra sig blind på vågen, och jag har ju faktiskt väldigt svårt för att gå ner i vikt... MEN  jag tycker  ändå att med all denna motion och zero med godis/fika att det  ändå borde lett till några grams minus ...

Skulle detta varit i ”vanliga” livet, utan tv-kameror mm, så hade jag faktiskt gett upp nu. Eller påbörjat en annan diet, typ svältdieten.....  Men nu är ju situationen en annan, och jag har lovat mig själv att inte ge upp!!!  Får helt enkelt ha i en annan växel och kämpa lite till!         

När vi fick Leilas träningsprogram så måste jag erkänna att jag tänkte att det verkade lätt. 20 min träning, det var väl inget. Tidigare när jag varit på gruppträning så körde vi jju 60 minuters pass. 

Efter första  passet var både Jocke och jag helt  färdiga  och svettades som aldrig förr. Det var många övningar som gjorde att pulsen stack iväg, många hopp, upp och så fort ner på golvet. Övningarna går igenom alla olika muskelgrupper, och vi har alla tre haft träningsvärk både här och där!

Nu går vi alltså in i vecka fyra och jag hoppas innerligt  att jag snart ska börja se och känna resultat även på kroppshyddan!!

 // Carro