Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling Vardagspuls Bild: Mia Rossling

Äntligen gör våren entré!

Publicerat: 2016-05-01   |  Vardagspuls-Mia

Vintern rasat!

På HKH Konungens födelsedag gjorde våren så äntligen entré... ÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Jag blev som en tok och bara slet ut dynor, torkade snabbt av lite ytor, struntade i att påskriset fortfarande var kvar på terassen (?!) och bara NJÖT i solen! I någon minut i alla fall, sen var det till att hålla koll på ett gäng kids som hade kul och levde loppan. Precis när vi hade ätit lite lunch ute på gården fick vi en liten överraskning - ett gäng övre medelålders män och kvinnor hade samlats på vår gård, de stod med bubbelglas i handen och började plötsligt stämma upp i körsång! Det var flera stämmor det var så vackert i vårsolen, Bobo tog sin kompis Jonetta i handen och gick nyfiket fram för att ta del av sången - ljuvligt!

Vi har även fått ett litet tillskott i grannskapet på gården, ännu icke namngivna, Ivars lillebror. Jag fick hålla och mysa en lång stund och även Bobo och Jonetta var så fina och försiktiga med den lille bebisen. Inte mkt som slår de där små.

Barnen är lite små för att stanna uppe till elden ännu kände vi, så detta var ju ett perfekt Valborgsfirande - hoppas att ni också hade en fin dag!