Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling Gröna lund blogg Bild: Mia Rossling

Äntligen Gröna lund-premiär!

Publicerat: 2016-04-26   |  Vardagspuls-Mia

Så var den här, Grönanpremiären!
En riktig höjdpunkt och ett sant vårtecken (trodde vi, ja!).

Sedan jag kan minnas har jag alltid älskar tivoli, karnevaler och karuseller. Föräldrarna brukar matt berätta om hur jag i den ena karusellen alltid planerade vilken jag skulle åka sen och vilken vi skulle ta efter det osv... Så nu när jag själv har en tivolimogen avkomma är ju glädjen total!

Gröna Lund bjöd in till årets premiär, Vårkalaset och vi bjöd med vännerna på en heldag. Solen stålade när grindarna öppnades och vi inledde med Nyckelpigan, lång kö men tjoho vad kul när det var vår tur, Bobo och hans kompis Marlon tjöt av skratt och då killar det ju extra i mammamagen!
Vi hann med mini-frittfall, tåget, elefanterna och killarna körde till och med farfarsbilarna själva, så stolta de var - innan vädret, milt sagt bytte skepnad. Från skinnjacka å solglasögon var vi invirade i allt vi kunde hitta, Frida hackade oupphörligen tänder och Bobo tappade sugen så pass att han slet av sitt åkband i korvkön!
När vi till slut gav upp denna roliga dag å sprang till bilen så tok-haglade det!
Vi kunde skratta först när vi landat i Fridas kök med en god pasta iförda koftor å raggsockor.
Det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig, särskilt inte i April!