Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling vardagspuls födelsedag Bild: Mia Rossling

B-day!

Publicerat: 2016-05-31   |  Vardagspuls-Mia

I helgen hade jag turen att fylla år när pappa/morfar var på besök så att jag kunde bli extra firad av honom och Bobo - vilken lyx! Det blev kaffe, paket och blommor å sängen och skönsång! Sedan hade vi fest på gården, inte för mig så utan den årliga gårdssfesten (jo det är sant, vi har typ festligheter hela tiden här!), då var det grill, musik och Piraten Piraya som kom med popcornmaskin och letade efter hemlig skatt med alla barnen. Bobo var överlycklig!

Därefter, som om det inte var nog hade jag en stor härlig tjejmiddag som väntade på favoritkorgen, Nytorget 6. Det var en såndär rikigt magisk kväll, alla hade fått barnvakt, alla hade klätt upp sig lite extra (sååå snygga!) och solen tittade fram och satte guldkant på denna ljuvliga majkväll. Det blev en stojig och härlig middag med extra allt, helt underbart lyxiga presenter från väninnorna (får jag skryta om SPA på Grand Hotel, en kväll i Köpenhamn, lyxlack och gloss samt ett vackert armband, TUSEN TACK!) - och firandet fortsatte en bra bit in på natten när morsorna trotsade klackarna och dansade tills de stängde på en av stans takterrasser - jodå! Det blir ju bara bättre och bättre att fylla år! Varmt tack för alla era hälsningar - önskar en en underbar start på sommaren, för visst börjar den på riktigt i morgon?!