Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

barnkalas vardagspuls-mia Bild: Fredrik Norberg

Batman på barnkalas

Publicerat: 2016-06-07   |  Vardagspuls-Mia

Hoppas er helg varit fin som vår, lyckan är när Sverige badar i sol och sommaren lovar allt. Det blev både stan och skärgården, en skön blanding av sött och salt.

I lördags var Bobo bjuden hem till sin kompis Adam på födelsedagskalas och det var första gången han skulle bli lämnad på kalaset på egen hand, gissa om han var peppad! Jag envisas med att inte vilja förstå hur snabbt tiden tydligen ska gå, nyss kunde man inte ha minsta lilla pinal på vardagsrumsbordet utan att riskera att en viss person såg till att det det åkte i golvet och nu går samma person på egen hand iklädd slips och kalasar.

Eftersom vi bor grannar med Adam som hade kalaset så kom Bobo på att han nog ville klä ut sig lite grand, så han tog helt enkelt en sväng hem för att slänga av sig slipsen och svida om till Batman. Väl tillbaka på kalaset var det dags för tårta och inte vilken tårta som helst, här hade det vankats glasstårta i form av ett stort tåg med all möjlig sorts garnering, allmänt uppskattat av gästerna och i synnerhet av Batman (bildbeviset ovan säger väl mer än tusen ord)!
Ett mycket lyckat kalas, tack Adam & co.

Börjar såklart fundera på vad som ska bjudas på Bobos kommande fyraårskalas i Skåne i Juli, några förslag?

 

Hundratals recept och roliga teman för barnkalas hittar du på arla.se