Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

December och full fart – eller? Bild: Privat

December och full fart – eller?

Publicerat: 2016-12-23   |  Vardagspuls-Mia

Hänger ni med i decembertempot? Visst är det lustigt att vi såhär under den sista stackars månaden på året ska köra fram i racerfart med jobbmöten, utvärderingar, avslutningar, adventsfirande, julkonserter, lucia, julklappar, paketinslagning, sillinläggning, glöggbjudning och julgransprydning... bara för att nämna några events! För att vi sedan ska svida om till den fina röda julblusen och räkna med att julefriden ska infinna sig lagom till Kalle Anka.

Nej hörrni, låt oss inte hetsa mer. Vi kan väl ta det lite som det kommer och välja vad som är viktigast – att få vara tillsammans och att vara snäll. I tider av medmänniskor i nöd mitt ibland oss och i vår egen överflöd måste vi hinna stanna upp och göra det vi kan. Hålla ihop. Sprida värme och kärlek och självklart om man kan skänka en slant. Vi gör vad vi kan.

Vi kommer att fira (förmodligen en snöfri) i Skåne och sedan åker vi långt bort över nyår. Vi ska vila, samla energi och komma tillbaka starka och modiga 2017. Många behöver oss nu, vi som har privilegiet att leva i ett land där vi kan finnas till för andra behöver ständigt påminna varandra om det och en bra början är väl att se till att vi själva mår bra, ett nytt val vi kan göra varje dag. Önskar er en kärleksfull och fröjdefull jul – ser verkligen fram emot att ses lite mer 2017! Kramar