Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mello Eurovision Bild: Michael Saxell

Bakom kulisserna på Eurovision – så har du aldrig sett Frans förut

Publicerat: 2016-05-12   |  Vardagspuls-Mia

Jag har väl inte riktigt hunnit berätta vad jag håller på med just nu – är mitt i en färgstark, fantastik och lite galen bubbla av gemenskap – Eurovison!

Jag har under flera år tidigare jobbat med Melodifestivalen och när nu Eurovision kom till Sverige (igen!) passade jag på att ta erbjudandet om att vara en del av den Svenska Delegationen med allas vår Frans i spetsen!

Det här är ett unikt evenemang och framförallt så älskar jag att vi jobbar med att förena Europa, och även Australien i år faktiskt! Alla har kul tillsammans och är vänliga och glada med varandra, precis vad som behövs i dessa dagar. Och så är det lite galet. ;) Som min kollega Dennis säger: ”Det är en så härlig sektkänsla över detta!”

Bråda dagar är det minst sagt med fullspäckat schema av repetitioner, intervjuer, officiella besök och invigningar – och framförallt är vi ett riktigt bra team som supportar Frans inför lördagens tävling – ni kollar väl?! Ska försöka dela med mig så mycket det går på instagram också (@miavardagspuls).

Och när ni tittar och hejar vill ni förstås mumsa på ett smarrigt och ”vardagspulsigt” mello-mys framför teven – testa det här!