Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

mia rossling vardagspuls fångarna på fortet Bild: Mia Rossling

Fångarna på fortet

Publicerat: 2016-06-17   |  Vardagspuls-Mia

Fortet!

När TV4 ringde och frågade om jag ville vara med i årets Fångarna på Fortet tänkte jag först, nämen hjäääälp hur ska det gå?!

Men är man född nyfiken och sugen på utmaningar så var det till slut ett ganska enkelt val ändå!

Första svenska omgången av Fångarna på Fortet spelades in redan 1990 så under 26 år måste de ju haft hundratals deltagare genom åren, och det finns ju ganska många oförglömliga scener med halsbrytande hopp, orm-och spindelskräck och många skratt.

Sagt och gjort, det var bara att sätta sig på planet ner till Frankrikes Atlantkust och tillsammans med ett väldigt blandat och glatt gäng och bege oss ut till Fort Boyard!

Hjälp. Ja, det kan man väl lugnt säga, jag blev ganska snabbt påmind om mitt obehag inför trånga utrymmen när jag stod längst nere i en trång gång för att ge mig in i min första cell… jag blev också ganska väl påmind om att jag borde ha gjort minst hundra gånger fler av Kristins och Leilas övningar, hade verkligen varit i behov av lite mer styrka på plats! GAH!

Vad som hände sen? Ja, det får ni se på TV4 i höst.

Men vilken upplevelse, vi har haft så otroligt kul och när jag satt där ovan molnen på planet hem var jag mörbultat men glad och stolt av att ha klarat en hel hop nya utmaningar, dessutom på ett helt annat sätt än vad jag kunde ana. 

Hoppas ni kollar in oss i höst!