Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Vardagspuls Mia med glada löpare på Tjejmilen Bild: Mia Rossling

Grattis alla vinnare!

Publicerat: 2016-09-09   |  Mia Rossling

Tjejmilen-gänget, tack för senast! Så kul att träffa er alla och visst var det extra bra att springa med oss på Vardagspuls? Det var så go stämning att jag känner mig heltaggad att faktiskt springa nästa år!

Jag och Marathon-Mia, ni måste kolla in henne och bli inspirerade, vilken kvinna! Ni vet, jag kan ju inte ens ta mig runt 500 meter för tillfället och hon springer 18 (ARTON) mil i taget på sina lopp! Även om det är extremt är hon så där skönt inspirerande utan att vara för hurtfrisk!

Även Hillevi är ju ett riktigt härligt krutpaket! När hon fyllde 50 sprang hon ju 50 lopp (!) och nu är hon inne på ett slags "street-rum" då man springer flera dagar i rad... men vet aldrig vart det kan sluta, heja Hillevi!

Sen fick jag turen att hänga lite med allas vår Leila,  en evig inspiration som aldrig ger sig heller innan hon fått igång folk!

För att inte tala om "Portugal 2015-gänget", så kul att se att sammanhållningen håller i sig och har väckt sig ännu starkare. Det var häftigt att möta alla känslor vi målgången, 28 000 kvinnor som presterat utifrån sitt bästa jag - det är POWER!

Bilder från Vardagspuls på Tjejmilen

Grattis alla vinnare som på ett eller annat sätt tog sig runt, vi ses nästa år, om inte förr!