Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling vardagspuls grillpremiär Bild: Mia Rossling

Grillpremiär!

Publicerat: 2016-04-27   |  Vardagspuls-Mia

När det kommer en inbjudan till "efterdagismys" på en tisdag - då vet man att veckan blir bra. Den här gången hade kompisen Lisa kavlat upp ärmarna och tänt grillen - grillpremiär!

Det grillades majs, zucchini, kyckling och korv. Till det en supergod sallad på rödbetor, chevré, gurka, tomat, oliver och så en magisk sås med crème fraiche & feta bland annat – MEGAMUMS! Till och med de ljuvliga barnen (i åldrarna 1-3,5 år), åt andäktigt och satt ner och njöt vi bordet, ja minst halva tiden. Bobo tyckte att det var så gott att han även satt kvar själv med portion tre framför sig när de andra sprang å lekte. Bra betyg!

Och som om det inte var nog så hade Lina annonserat en hembakt Key Lime Paj som vi alla skulle få njuta av till dessert. Döm om hennes (och vår allas!) förvåning när hon drar bort folie från den medhavda tallriken och därunder ligger... 4 gamla pannkakor! Ja, det är ju banne mig inte lätt när man ska skynda iväg efter dagis med två kids!

Men pannkakor är ju inte fy skam det heller.

En bättre tisdag, helt enkelt.