Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling surfskola Bild: Vardagspuls

Jag har blivit helt frälst på att surfa

Publicerat: 2016-03-03   |  Vardagspuls-Mia
Efter många långa timmars resa landade vi, rakt in i djungeln på en liten landremsa i ett litet miniplan och så var vi på halvön Santa Teresa i Costa Rica!

Drömmen om att lära mig surfa har funnits med sedan jag var kanske 15 år. Och helt ärligt hade jag lagt den drömmen på hyllan, jag trodde helt enkelt att det var för sent!

Men när en kompis som dessutom är äldre än jag (hehe) åkte på en surfresa till Biarritz och var helt frälst när hon kom tillbaka, väcktes drömmen lite till liv. Sagt och gjort, strax efter nyår tog vi oss till paradiset och en av de häftigaste upplevelser jag haft. Själva filosofin kring surfen är att vara i samspel med naturen, ta det lite som det kommer och samtidigt fånga nuet – hur blir det liksom bättre än så?

Jag som alltid trott att man bara ska ligga på rygg och lata sig på en solsemester – men här fick jag en helt ny upplevelse, en magisk mix av djungel, sol, strand, vila och ett fantastiskt möte med vågorna i Stilla havet. Om det var lätt? Sällan. Men det var något nytt som väcktes i mig, en lust och tro på att allt kan vara möjligt och nu kan jag inte vänta tills jag får ta mig an havet på en ny plats ...

Hang loose – surf´s up!

 

...