Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Vardagspuls-Mia och sonen Bobo på besök i Helsingborg Bild: Mia Rossling

Kul i juli!

Publicerat: 2016-08-01   |  Mia Rossling

När semestern spenderas i hemstaden Helsingborg blir det mycket nostalgi som att gå på Fredriksdal och titta på djuren, åka över till Danmark med båten som bara tar en kvart eller gå på konsert vid Sofiero Slott, och inte minst hänga på den härliga stranden Fria Bad som faktiskt ligger mitt i stan!

En härlig gammal tradition staden har är att bjuda på underhållning under sommaren i en stor park som kallas Grytan, passande nog går dessa kvällar under namnet "Kul-i-juli".

Förutom hela familjen var det nästan sju tusen Helsingborgare i publiken denna underbart soliga kväll och i år skulle min mamma vara med på scen och underhålla, gammal vokalist som hon är från unga år. Som barn var jag med i musikalgruppen "Duvungarna" så även jag fick också komma upp på scen och gästa lite med en gammal sång, tillsammans med ett gäng från nya Duvungarna som fortfarande finns kvar! Självklart ville även Bobo hänga med upp på scenen... "När är det min tur och var är min mikrofon, mamma?", frågade han bestämt. Hmn, man kan undra var i all sin dar han har fått detta ifrån??

Tack alla inblandade för denna härliga kväll, det blir kanske ännu mera nästa år...