Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling Vardagspuls Bild: Mia Rossling

Lovely ladies

Publicerat: 2016-05-24   |  Vardagspuls-Mia

Ni vet när man bara tar vid där det slutade sist, och nu var det ett år sedan... 

De härliga tjejgänget från Helsingborg där jag växte upp, vi håller ihop än, även om åren och geografin skilt oss åt. Vi är lite utspridda i Sverige och Norge faktiskt så det har blivit uppsamling på lite olika håll; Göteborg, Skåne och denna gång blev det samling i vår Kungliga Huvudstad för en helg!

Vi har ofta bokat in en happening, event, konsert eller liknande att hänga upp det hela på men den här gången bokade vi i stort sett ingenting utan tog det mest som det kom - så skönt det kan vara mitt i allt annat stök! 

Tyvärr kunde några av oss inte få ihop det i år men vi som kunde var på både vinlunch i solen, shopping (med stort S), mingel, restaurang och lite glada i hatten ute i natten! 

Men så på nåt sätt, när den där sista gemensamma frukosten kommer, då kommer de fram de där viktiga sakerna man vill dela med sina nära, de som känt en länge. Den stunden just då långt från mobiler, respektive och ungar, när det finns tid att lyssna och reflektera, eller bara lyssna... de stunderna är kanske mest värdefulla. Tack tjejer. Vart kör vi nästa år?